Estate Of Mind logo
Estate Of Mind logo white

We reizen niet om aan de wereld te ontsnappen, maar we reizen zodat de wereld niet aan ons ontsnapt ...

In het glooiende landschap van Haspengouw ligt in het pittoreske Velm deze vakantiewoning in een vierkantshoeve verscholen ... Deze landelijke parel biedt alle comfort voor een geslaagde vakantie in de fruitstreek.

De sfeervolle vakantiewoning kan 8 gasten herbergen in 4 slaapkamers met slaapplaats voor telkens twee personen. Daarnaast zorgen een prachtig uitgeruste keuken met inductievuur en grote oven en twee badkamers (met ligbad en douche) voor een luxe-vakantie in één van de mooiste streken van België. Een familievakantie, er even tussenuit met vrienden, lekker weg met het gezin in alle comfort en charme.

Wat staat er verder nog ter beschikking van onze gasten : een prachtig binnenerf met loungeset en eettafel, een terras achteraan met speelmogelijkheden, een tweede loungeset en eettafel. Een kast vol speelgoed, een voetbalgoal en een kickertafel zorgen voor urenlang speelplezier voor de jongsten. De bar naast de keuken zorgt dan weer voor een mooi aperitiefmomentje voor de volwassenen. Vlakbij fiets- en wandelroutes en centraal gelegen om Haspengouw en de rest van Limburg te verkennen. Ruime parking achteraan het gebouw. Op tien minuutjes van de E40 afrit Landen.

Voor beschikbaarheden klik je best even door op de kalender hieronder. Voor alle vragen of om de vakantiewoning te reserveren kan je ons contacteren via info@estate-of-mind.be of via 0494 17 83 61.

https://calendar.google.com/ca...

Tarief / nacht : 290 € (inclusief beddengoed en handdoeken).

Schoonmaakkosten (verplicht) : 100 €.